Katık Çorbası Malzemeleri
- 1 su bardağı pirinç ve lepe
- 1 demet kazayağı
- 1 demet dereotu
- 1 demet maydanoz
- Yarım demet salmanca
- 1 su bardağı et suyu
- 2 su bardağı su
- 1 kg yoğurt
- Tuz
Iğdır Aralık'ın meşhur yerel lezzetlerinden Katık Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Aralık OtelleriSu, lepe ve pirinç karıştırılarak ocağa alınır, kaynadıktan sonra üzerine sırasıyla ince kıyılmış kazayağı, salmanca, dereotu ve maydanoz eklenir. Sebzeler pişince tuzu ilave edilerek ocaktan alınır, buzdolabında veya soğuk bir yerde bekletilir. Bu sırada yoğurt iyice çırpılır. Soğuyan karışım porselen bir kâsede yoğurt ve soğumuş et suyu ile karıştırılır ve son olarak tuzu ilave edilir.
Aralık lezzetlerinden Katık Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Katık Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Aralık lezzetlerinden meşhur Katık Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Katık Çorbası nasıl yapılır. Iğdır Aralık lezzetlerinden Katık Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Katık Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...