Kavut Malzemeleri
- 1 su bardağı mısır
- 1 su bardağı buğday
- 1 su bardağı susam
- 2 su bardağı şeker
- 3 su bardağı su
Iğdır Karakoyunlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Kavut malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Karakoyunlu OtelleriÖncelikle mısır, susam ve buğday kavrulur, öğütülerek un hâline getirilir. Şekerli su hazırlanır ardından öğütülen unun üzerine ilave edilir ve yoğrulur. Suyunu iyice çektikten sonra toplar hâline getirilir.
Karakoyunlu lezzetlerinden Kavut ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kavut görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Karakoyunlu lezzetlerinden meşhur Kavut tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kavut nasıl yapılır. Iğdır Karakoyunlu lezzetlerinden Kavut tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kavut videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...