Katlet Malzemeleri
- Yarım kg kıyma
- 1 adet soğan
- 2 adet patates
- 1 tatlı kaşığı sarıkök (zerdeçal)
- 10-15 dal maydanoz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 2 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için sıvı yağ
Iğdır Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Katlet malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Iğdır OtelleriSoğan ve patates rendelenir, üzerine doğranmış maydanoz ve diğer malzemeler ilave edilerek iyice yoğrulur. Ardından iri ve uzun köfteler yapılarak sıvı yağda kızartılır.
Iğdır Merkez lezzetlerinden Katlet ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Katlet görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...