Katlet

Iğdır Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Katlet malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Iğdır Otelleri

Iğdır Merkez lezzetlerinden Katlet tarifi ile sofranıza lezzet katın

Katlet Malzemeleri

  • Yarım kg kıyma
  • 1 adet soğan
  • 2 adet patates
  • 1 tatlı kaşığı sarıkök (zerdeçal)
  • 10-15 dal maydanoz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Kızartmak için sıvı yağ
Katlet › Yerel Lezzetler | Merkez | IğdırTıkla ve Görseli Büyüt: Katlet

Katlet Yemeğinin Tarifi

Soğan ve patates rendelenir, üzerine doğranmış maydanoz ve diğer malzemeler ilave edilerek iyice yoğrulur. Ardından iri ve uzun köfteler yapılarak sıvı yağda kızartılır.

Katlet Görselleri

Iğdır Merkez lezzetlerinden Katlet ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Katlet görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/igdir/merkez/yerel-lezzetler/katlet/katlet-d2ddea.jpg-|-Bu Görsel Katlet Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Katlet › Katlet Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Katlet Görselleri (1)
/img/tr/min/igdir/merkez/yerel-lezzetler/katlet/katlet-cfcd20.jpg-|-Bu Görsel Katlet Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Katlet › Katlet Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Katlet Görselleri (2)
/img/tr/min/igdir/merkez/yerel-lezzetler/katlet/katlet-c9f0f8.jpg-|-Bu Görsel Katlet Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Katlet › Katlet Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Katlet Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...