Sığır Dili Boranisi Malzemeleri
- 1 kg sığır dili otu
- 500 gr süzme yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 çorba kaşığı sıvı yağ
- Tuz
Isparta Aksu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Sığır Dili Boranisi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Aksu OtelleriSığır dili otu yıkanarak haşlanır. Suyu sıkıldıktan sonra top hâline getirilerek bıçak ile ince ince doğranır. Ardından sıvı yağda hafif kavrulur ve sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır. İsteğe göre üzerine tereyağında kavrulmuş salça dökülerek servis edilir.
Aksu lezzetlerinden Sığır Dili Boranisi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sığır Dili Boranisi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...