Şalgam Aşı Malzemeleri
- 3 adet şalgam
- 1 adet soğan
- 200 gr kıyma
- Sıvı yağ
- ½ su bardağı börülce
Isparta Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Şalgam Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Isparta OtelleriŞalgamlar patates şeklinde soyulup küçük parçalara ayrıldıktan sonra yağ, soğan, kıyma kavrulur ve bir gün önceden ıslatılan börülceyle pişirilir.
Isparta Merkez lezzetlerinden Şalgam Aşı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Şalgam Aşı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...