Su Peltesi Malzemeleri
- 3 çorba kaşığı buğday nişastası
- 3 su bardağı su
- 1 su bardağı pekmez
Isparta Senirkent'in meşhur yerel lezzetlerinden Su Peltesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Senirkent OtelleriSu ve nişasta koyu bir kıvama gelinceye kadar devamlı karıştırılarak pişirilir. Rengi cam gibi olunca cam bir tepsiye dökülerek donması beklenir. Ardından küçük kareler şeklinde kesilir, üzerine pekmez gezdirilerek servis edilir.
Senirkent lezzetlerinden Su Peltesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Su Peltesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...