Dirgit

Isparta Sütçüler'in meşhur yerel lezzetlerinden Dirgit malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Sütçüler Otelleri

Isparta Sütçüler lezzetlerinden Dirgit tarifi ile sofranıza lezzet katın

Dirgit Malzemeleri

  • 2 su bardağı işlenmemiş buğday
  • 1 çay bardağı fasulye
  • 1 çay bardağı nohut
  • 1 litre su
  • Tuz
Dirgit › Yerel Lezzetler | Sütçüler | IspartaTıkla ve Görseli Büyüt: Dirgit

Dirgit Yemeğinin Tarifi

Tüm baklagiller akşamdan ya da 2 saat öncesinden ılık su ile ıslatılıp bekletilir. Ardından süzülerek kaynatılmış 1 litre suyla düdüklü tencerede kısık ateşte yaklaşık 1 saat pişirilir. Dirgit pişince içerisine önce tuz ardından ezilmiş ceviz, limon ve isteğe göre baharatlar eklenerek servis edilir.

Dirgit Görselleri

Sütçüler lezzetlerinden Dirgit ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Dirgit görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/isparta/sutculer/yerel-lezzetler/dirgit/dirgit-a5771b.jpg-|-Bu Görsel Dirgit Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Dirgit › Dirgit Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Dirgit Görselleri (1)
/img/tr/min/isparta/sutculer/yerel-lezzetler/dirgit/dirgit-e4da3b.jpg-|-Bu Görsel Dirgit Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Dirgit › Dirgit Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Dirgit Görselleri (2)
/img/tr/min/isparta/sutculer/yerel-lezzetler/dirgit/dirgit-f71771.jpg-|-Bu Görsel Dirgit Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Dirgit › Dirgit Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Dirgit Görselleri (3)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...