Beyoğlu Çikolatası Malzemeleri
- 1 kilo pul bitter çikolata (dilerseniz sütlü çikolata da tercih edebilirsiniz.)
- 500 gram kavrulmuş iç fındık, badem ya da Antep fıstığı
İstanbul Beyoğlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Beyoğlu Çikolatası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Beyoğlu OtelleriBir tencerede su ısıtın. Kaynamakta olan suyun üzerine geniş bir kâse koyup çikolatanın yarıdan biraz fazlasını içine boşaltın. Ardından çikolatayı devamlı olarak karıştırmak suretiyle tamamen erimesini sağlayın. Erime işlemi tamamlandıktan sonra çikolatayı bir kenara alın. Kalan pul çikolatayı da ilave edip temperleme işlemi yaparak güzelce karıştırın. Ardından fındık ya da istediğiniz farklı bir kuruyemişi katıp malzemelerin birbiriyle harmanlanmasını sağlayın. Çikolatayı, yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kalın bir satıh olarak veya dilediğiniz herhangi bir kalıba dökün. Oda sıcaklığında katılaşmasını bekleyin ve servis edin. Afiyet olsun.
Beyoğlu lezzetlerinden Beyoğlu Çikolatası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Beyoğlu Çikolatası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Beyoğlu lezzetlerinden meşhur Beyoğlu Çikolatası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Beyoğlu Çikolatası nasıl yapılır. İstanbul Beyoğlu lezzetlerinden Beyoğlu Çikolatası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Beyoğlu Çikolatası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...