Islak Hamburger Malzemeleri
- Yarım paket köfte harcı
- 500 gram dana kıyma (iki kez çekilmiş)
- 1.5 çay bardağı su
- 5 adet hamburger ekmeği
- 3 adet rendelenmiş domates
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 1 yemek kaşığı salça
- 3 adet küp şeker
İstanbul Beyoğlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Islak Hamburger malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Beyoğlu OtelleriKıyma, köfte harcı ve suyu karıştırıp güzelce yoğurun. Dilerseniz içine bir miktar kıyılmış maydanoz da ilave edin. Ardından harcı, 10-15 dakika kadar buzdolabında dinlendirin. Ayrı bir yerde domates, sarımsak tozu, salça, küp şekeri kısık ateşte pişirin. Daha sonra dinlenen harçtan hamburger köfteleri elde edip kızgın tavada, arkalı önlü kızartın. Hamburger ekmeklerini de pişirdiğiniz domates sosa batırıp bir kenara alın. İçlerine köfteleri koyup sıcak şekilde tüketin. Afiyet olsun.
İstanbul lezzetlerinden meşhur Islak Hamburger yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Islak Hamburger nasıl yapılır. Beyoğlu lezzetlerinden Islak Hamburger tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Islak Hamburger videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...