İzmir Tulumu Malzemeleri
- Tam yağlı koyun sütü
- Maya
İzmir Bayındır'ın meşhur yerel lezzetlerinden İzmir Tulumu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bayındır OtelleriÖncelikle süt 30 derecede mayalanır. 5 kg sütten 1 kg İzmir tulum peyniri elde edilir. Süt mayalandıktan sonra 1 saat bekletilir, özel süzgeç veya ince bir tülbentten geçirilerek süzülür ve 1 gece dinlendirilir. Ardından büyük torbaların veya tulumların içine aktarılır, üstüne ağır madde konur, 10 dün daha dinlendirilir.
Bayındır lezzetlerinden İzmir Tulumu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz İzmir Tulumu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bayındır lezzetlerinden meşhur İzmir Tulumu yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
İzmir Tulumu nasıl yapılır. İzmir Bayındır lezzetlerinden İzmir Tulumu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. İzmir Tulumu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...