Çöp Şiş Malzemeleri
- 150 gr kuzu bonfile
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı soya sosu
- Tuz
- Kekik
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Kimyon
- Çöp şiş
İzmir Karşıyaka'nın meşhur yerel lezzetlerinden Çöp Şiş malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Karşıyaka OtelleriBonfile et kuşbaşı şeklinde doğranır, iyice yıkanarak süzülmeye bırakılır. Ardından etler boşluk kalmayacak şekilde çöp şişlere dizilir, hazırlanan çöp şişler yayvan bir tabağa dizilir. Bir kaba zeytinyağı, soya sosu, tuz ve baharatlar eklenir. Hazırlanan sos etlerin üzerine dökülerek iyice harmanlanır. Odun ateşinde veya dökümlü tavada iki tarafı da güzelce pişirilir.
Karşıyaka lezzetlerinden meşhur Çöp Şiş yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Çöp Şiş nasıl yapılır. İzmir Karşıyaka lezzetlerinden Çöp Şiş tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çöp Şiş videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...