Deniz Börülcesi Malzemeleri
- 1 demet deniz börülcesi
- Limon
- Zeytinyağı
- İsteğe bağlı 1-2 diş sarımsak
İzmir Selçuk'un meşhur yerel lezzetlerinden Deniz Börülcesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Selçuk OtelleriDeniz börülceleri bol suda birkaç defa yıkanır ve suda haşlanır. Haşlanan börülceler kaynar sudan çıkarılır, soğuk sudan geçirilir ve dip kısmından uca doğru sıyrılarak ayıklanır. Sarımsaklar ezilir, zeytinyağı ve limon suyu ilave edilerek sos hazırlanır. Servis tabağına alınan deniz börülceleri üzerine hazırlanan sos gezdirilir.
Selçuk lezzetlerinden meşhur Deniz Börülcesi yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Deniz Börülcesi nasıl yapılır. İzmir Selçuk lezzetlerinden Deniz Börülcesi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Deniz Börülcesi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...