Maraş Dondurması Malzemeleri
- 5 su bardağı keçi sütü
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı saf salep
Kahramanmaraş Afşin'in meşhur yerel lezzetlerinden Maraş Dondurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Afşin OtelleriSalebi, bir miktar ılık su ile eritin. Ardından keçi sütünü 90 dereceye kadar kaynatın. Sütün içine erimiş salep ve toz şeker ilave edip 6-8 saat kadar karıştırın. Dondurma, kıvam aldığında bir kaba alıp 1 gün boyunca buzdolabında dinlendirin. Ertesi gün dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Afşin lezzetlerinden meşhur Maraş Dondurması yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Maraş Dondurması nasıl yapılır. Kahramanmaraş Afşin lezzetlerinden Maraş Dondurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Maraş Dondurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...