Kahramanmaraş Usulü Çullama Malzemeleri
- 2 adet yumurta
- Yarım su bardağı yoğurt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 3-4 yaprak pestil
Şerbeti İçin
- 2 su bardağı toz şeker
- 2 su bardağı su
- 1-2 damla limon suyu
Kahramanmaraş Elbistan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Çullama malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Elbistan OtelleriYumurta, yoğurt, un ve kabartma tozunu kek harcı kıvamına gelene kadar çırpın. Akabinde toz şeker, su ve limon suyunu ısıtıp bir şerbet elde edin. Şerbet soğurken pestilleri, yumurtalı harca batırıp kızgın yağda kızartın. Çullamaları servis tabağına alıp üzerine ılınmış şerbeti dökün. Afiyet olsun.
Kahramanmaraş lezzetlerinden meşhur Kahramanmaraş Usulü Çullama yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kahramanmaraş Usulü Çullama nasıl yapılır. Elbistan lezzetlerinden Kahramanmaraş Usulü Çullama tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kahramanmaraş Usulü Çullama videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...