Kahramanmaraş Usulü Çullama

Kahramanmaraş Elbistan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Çullama malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Elbistan Otelleri

Kahramanmaraş Elbistan lezzetlerinden Çullama tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kahramanmaraş Usulü Çullama Malzemeleri

  • 2 adet yumurta
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 3-4 yaprak pestil

Şerbeti İçin

  • 2 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su
  • 1-2 damla limon suyu
Kahramanmaraş Usulü Çullama › Yerel Lezzetler | Elbistan | KahramanmaraşTıkla ve Görseli Büyüt: Kahramanmaraş Usulü Çullama

Kahramanmaraş Usulü Çullama Tatlısının Tarifi

Yumurta, yoğurt, un ve kabartma tozunu kek harcı kıvamına gelene kadar çırpın. Akabinde toz şeker, su ve limon suyunu ısıtıp bir şerbet elde edin. Şerbet soğurken pestilleri, yumurtalı harca batırıp kızgın yağda kızartın. Çullamaları servis tabağına alıp üzerine ılınmış şerbeti dökün. Afiyet olsun.

Kahramanmaraş Usulü Çullama Tarifi

Kahramanmaraş lezzetlerinden meşhur Kahramanmaraş Usulü Çullama yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/K8HHG_Z_7gw

Kahramanmaraş Usulü Çullama Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Kahramanmaraş Usulü Çullama nasıl yapılır. Elbistan lezzetlerinden Kahramanmaraş Usulü Çullama tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kahramanmaraş Usulü Çullama videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...