Uzun Fasulye Malzemeleri
- 1 kilo taze fasulye
- 3 adet yemeklik doğranmış soğan
- 1 adet doğranmış domates
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- 1.5 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
Karabük Eflani'nin meşhur yerel lezzetlerinden Uzun Fasulye malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Eflani OtelleriFasulyeleri yıkayıp kılçıklarını ayıklayın. Ortalarından kırmadan, bütün hâlde bir tencereye alın. Üzerine soğan, domates, toz şeker, tuz ve su ekleyip pişmeye bırakın. Fasulyeler iyice yumuşadıktan sonra yemeği ocaktan alın. Üzerine eritilmiş tereyağ döküp servis edin. Afiyet olsun.
Eflani lezzetlerinden Uzun Fasulye ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Uzun Fasulye görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Eflani lezzetlerinden meşhur Uzun Fasulye yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Uzun Fasulye nasıl yapılır. Karabük Eflani lezzetlerinden Uzun Fasulye tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Uzun Fasulye videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...