Karabük Usulü Zerde Malzemeleri
- Yarım kilo nişasta
- Yarım kilo pirinç
- 1.5 kilo toz şeker
- 250 gram toz Antep fıstığı
- Yarım çay kaşığı safran
Karabük Eskipazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Zerde malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Eskipazar OtelleriSafranı, bir miktar su ile ıslatın. Ardından pirinçleri haşlayın ve safranı üzerine ilave edin. Daha sonra sulandırılmış nişastayı da ekleyip bir taşım kaynatın. Kâselere böldüğünüz tatlıyı, üzerine toz fıstık serperek servis edin. Afiyet olsun.
Karabük lezzetlerinden meşhur Karabük Usulü Zerde yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Karabük Usulü Zerde nasıl yapılır. Eskipazar lezzetlerinden Karabük Usulü Zerde tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Karabük Usulü Zerde videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...