Karabük Usulü Zerde

Karabük Eskipazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Zerde malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Eskipazar Otelleri

Karabük Eskipazar lezzetlerinden Zerde tarifi ile sofranıza lezzet katın

Karabük Usulü Zerde Malzemeleri

  • Yarım kilo nişasta
  • Yarım kilo pirinç
  • 1.5 kilo toz şeker
  • 250 gram toz Antep fıstığı
  • Yarım çay kaşığı safran
Karabük Usulü Zerde › Yerel Lezzetler | Eskipazar | KarabükTıkla ve Görseli Büyüt: Karabük Usulü Zerde

Karabük Usulü Zerde Tatlısının Tarifi

Safranı, bir miktar su ile ıslatın. Ardından pirinçleri haşlayın ve safranı üzerine ilave edin. Daha sonra sulandırılmış nişastayı da ekleyip bir taşım kaynatın. Kâselere böldüğünüz tatlıyı, üzerine toz fıstık serperek servis edin. Afiyet olsun.

Karabük Usulü Zerde Tarifi

Karabük lezzetlerinden meşhur Karabük Usulü Zerde yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/LVpMF_5PCAc

Karabük Usulü Zerde Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Karabük Usulü Zerde nasıl yapılır. Eskipazar lezzetlerinden Karabük Usulü Zerde tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Karabük Usulü Zerde videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...