Peruhi

Karabük Eskipazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Peruhi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Eskipazar Otelleri

Karabük Eskipazar lezzetlerinden Peruhi tarifi ile sofranıza lezzet katın

Peruhi Malzemeleri

    Hamuru İçin

    • 4 su bardağı un
    • 1 adet yumurta
    • Bir tutam tuz
    • Bir miktar su

    İçi İçin

    • 1 kâse süzme yoğurt
    • 1 tatlı kaşığı nane
    • Bir tutam tuz

    Üzeri İçin

    • 2 yemek kaşığı tereyağ
    • Bir miktar sıvı yağ
    Peruhi › Yerel Lezzetler | Eskipazar | KarabükTıkla ve Görseli Büyüt: Peruhi

    Peruhi Yemeğinin Tarifi

    Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri bir kaba alıp yumuşak bir kıvam elde edene kadar yoğurun. Ardından bezelere ayırdığınız hamuru, yufkadan daha kalın olacak şekilde açın. Küçük karelere böldüğünüz yufkaların ortasına süzme yoğurt, nane ve tuz ile hazırladığınız içten koyup üçgen şekilde kapatın. Daha sonra mantıları, kaynamakta olan suya atıp 10-15 dakika haşlayın. Pişen yemeği, suyunu süzerek servis tabağına alın. Üzerine eritilmiş tereyağ ve sıvı yağ karışımını döküp servis edin. Afiyet olsun.

    Peruhi Görselleri

    Eskipazar lezzetlerinden Peruhi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Peruhi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

    Peruhi Tarifi

    Eskipazar lezzetlerinden meşhur Peruhi yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

    23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/OT1fJhL6DtE

    Peruhi Nasıl Yapılır Yemek Videoları

    Peruhi nasıl yapılır. Karabük Eskipazar lezzetlerinden Peruhi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Peruhi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

    Bu sayfayı paylaşın


    Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...