Cevizli Keşli Yayım Malzemeleri
- 1.5 kilo erişte
- 250 gram dövülmüş ceviz içi
- 100 gram keş (sert bir peynir türü)
- 250 gram tereyağ
- Tuz
Karabük Safranbolu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Cevizli Keşli Yayım malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Safranbolu OtelleriErişteleri, kaynamakta olan tuzlu suya atıp haşlayın. Yumuşadıktan sonra süzüp servis tabağına alın. Üzerine ceviz içi ve keş serpin. Ardından eritilmiş tereyağını da ilave dip sıcak şekilde tüketin. Afiyet olsun.
Safranbolu lezzetlerinden Cevizli Keşli Yayım ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Cevizli Keşli Yayım görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Karabük lezzetlerinden meşhur Cevizli Keşli Yayım yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Cevizli Keşli Yayım nasıl yapılır. Safranbolu lezzetlerinden Cevizli Keşli Yayım tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Cevizli Keşli Yayım videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...