Karaman Usulü Keşkek Malzemeleri
- 4 su bardağı aşurelik buğday
- 1 kilo tereyağı
- 250 gram kemikli kuzu eti
- 2 yemek kaşığı sumak
Karaman Ermenek'in meşhur yerel lezzetlerinden Keşkek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ermenek OtelleriBuğdayı, kemikli et ile birlikte bir tencereye alıp iyice pişirin. Etler kemiklerinden ayrılmaya başlayınca ocağın altını kapatın. Keşkeği, servis tabağına alıp üzerine eritilmiş tereyağ gezdirin. Ardından sumak ilave edip sıcak şekilde tüketin. Afiyet olsun.
Karaman lezzetlerinden meşhur Karaman Usulü Keşkek yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Karaman Usulü Keşkek nasıl yapılır. Ermenek lezzetlerinden Karaman Usulü Keşkek tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Karaman Usulü Keşkek videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...