Lokur Malzemeleri
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı tahin
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 150 gram oda sıcaklığında tereyağı
- 25 gram kuru maya
- Aldığı kadar un
Karaman Ermenek'in meşhur yerel lezzetlerinden Lokur malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ermenek OtelleriTüm malzemeleri bir kaba alıp kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hazırladığınız hamurdan birer santimlik parçalar kesip yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Lokurları, 180 derece fırında, üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Ermenek lezzetlerinden Lokur ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Lokur görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ermenek lezzetlerinden meşhur Lokur yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Lokur nasıl yapılır. Karaman Ermenek lezzetlerinden Lokur tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Lokur videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...