Sulu Pilav Malzemeleri
- Yarım su bardağı bulgur
- 400 gram kemikli et
- 5 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı salça
- 2 tatlı kaşığı pul biber
- Yarım tatlı kaşığı toz biber
- 6 su bardağı sıcak su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı nane
Karaman Ermenek'in meşhur yerel lezzetlerinden Sulu Pilav malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ermenek OtelleriEti, tereyağ ile kavurun. Üzerine salça, pul biber ve toz biber ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin. Ardından bulgur ile tuzu da ilave edip suyunu koyarak pişmeye bırakın. Yemeğinizi, nane ile servis edin. Afiyet olsun.
Ermenek lezzetlerinden Sulu Pilav ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sulu Pilav görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ermenek lezzetlerinden meşhur Sulu Pilav yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sulu Pilav nasıl yapılır. Karaman Ermenek lezzetlerinden Sulu Pilav tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sulu Pilav videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...