Çoban Kavurma Malzemeleri
- 1 kilo koyun kuşbaşı
- 3 yemek kaşığı tereyağ
- 20 adet arpacık soğan
- 2 adet doğranmış domates
- 1 baş dövülmüş sarımsak
- 2 adet doğranmış patates
- 1 demet doğranmış dereotu
- 2 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
Karaman Kazımkarabekir'in meşhur yerel lezzetlerinden Çoban Kavurma malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kazımkarabekir OtelleriEti, suyunu salıp çekene kadar tereyağ ile kavurun. Ardından soğan, sarımsak ve domates ekleyip soğanların rengi dönene kadar kavurmaya devam edin. Daha sonra patates, tuz ve suyu ilave edip patates ve etler iyice yumuşayana dek pişmeye bırakın. Yemeğinizi, üzerine dereotu serperek servis edin. Afiyet olsun.
Kazımkarabekir lezzetlerinden Çoban Kavurma ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çoban Kavurma görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kazımkarabekir lezzetlerinden meşhur Çoban Kavurma yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Çoban Kavurma nasıl yapılır. Karaman Kazımkarabekir lezzetlerinden Çoban Kavurma tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Çoban Kavurma videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...