Karaman Usulü Zerde Tatlısı Malzemeleri
- 1 çay bardağı pirinç
- 1 su bardağı toz şeker
- 6 su bardağı su
- 3 tatlı kaşığı nişasta
- 1 çay kaşığı safran
- 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 1 yemek kaşığı kuş üzümü
- 1 yemek kaşığı gül suyu
Karaman Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Zerde Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Karaman OtelleriPirinci, suda haşlayın. Ardından üzerine toz şeker, safran, dolmalık fıstık, kuş üzümü ve gül suyu ekleyip pişmeye bırakın. Nişastayı da 1 çay bardağı kadar su ile çözdürüp tencereye ilave edin. Tatlıyı, birkaç dakika kaynattıktan sonra servis kâselerine paylaştırın. Soğuduktan sonra afiyetle yiyin.
Karaman Merkez lezzetlerinden Karaman Usulü Zerde Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Karaman Usulü Zerde Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Karaman lezzetlerinden meşhur Karaman Usulü Zerde Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Karaman Usulü Zerde Tatlısı nasıl yapılır. Karaman Merkez lezzetlerinden Karaman Usulü Zerde Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Karaman Usulü Zerde Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...