Karaman Usulü Bulamaç Malzemeleri
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı un
- 100 gram kıyma
- Bir miktar su
- Tuz
- Karabiber
Karaman Sarıveliler'in meşhur yerel lezzetlerinden Bulamaç malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sarıveliler OtelleriTereyağını bir tavada eritin. Üzerine un ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Unun rengi değişmeye başlayınca kıymayı ilave edip bir süre daha kavurmaya devam edin. Ardından 1 çay bardağı kadar su koyup pişmeye bırakın. Kıyma iyice piştikten sonra, bulamacı servis tabağına alın. Afiyet olsun.
Sarıveliler lezzetlerinden Karaman Usulü Bulamaç ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Karaman Usulü Bulamaç görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...