Karaman Usulü Toyga Çorbası Malzemeleri
- Yarım su bardağı aşurelik buğday
- Yarım su bardağı haşlanmış nohut
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 yumurtanın sarısı
- 1 yemek kaşığı nane
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Bir tutam tuz
- Su
Karaman Sarıveliler'in meşhur yerel lezzetlerinden Toyga Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sarıveliler OtelleriBuğday ve nohutu 1 litre su ile kaynatın. Ardından her ikisini de ayrı bir tencereye alıp 4 bardak haşlama suyu ekleyin. Bir kâsede yoğurt ve yumurta sarısını çırpıp nohutun üzerine ilave edin. Çorbayı, bu şekilde bir taşım kaynatın. Ayrı bir yerde naneyi, tereyağda eritin. Yemeğin tuzunu ilave edip naneli yağı da üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Sarıveliler lezzetlerinden Karaman Usulü Toyga Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Karaman Usulü Toyga Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Karaman lezzetlerinden meşhur Karaman Usulü Toyga Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Karaman Usulü Toyga Çorbası nasıl yapılır. Sarıveliler lezzetlerinden Karaman Usulü Toyga Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Karaman Usulü Toyga Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...