Töğmeken Malzemeleri
- 1 kilo doğranmış semizotu
- 100 gram tereyağ
- 3 yemek kaşığı pirinç
- 150 gram kıyma
- 2 adet yemeklik doğranmış soğan
- 2 adet doğranmış domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı tuz
Karaman Sarıveliler'in meşhur yerel lezzetlerinden Töğmeken malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sarıveliler OtelleriSoğanı, tereyağ ile kavurun. Ardından kıyma, domates ve salçayı da ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra semizotunu, tuzu ve pirinci ilave edip bir miktar su koyarak pişmeye bırakın. Afiyet olsun.
Sarıveliler lezzetlerinden Töğmeken ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Töğmeken görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sarıveliler lezzetlerinden meşhur Töğmeken yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Töğmeken nasıl yapılır. Karaman Sarıveliler lezzetlerinden Töğmeken tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Töğmeken videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...