Tencerede Şiş Kebap Malzemeleri
- 750 gr kuşbaşı et
- 3 adet soğan
- 4-5 adet domates
- 7-8 adet sivri biber
- Sıvı yağ
Kars Arpaçay'ın meşhur yerel lezzetlerinden Tencerede Şiş Kebap malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Arpaçay OtelleriDomates, soğan ve biberler doğranır. Etler ve sebzeler şişe, bir et bir sebze gelecek şekilde dizilir. Tavaya tereyağı eklenir, şişler esmerleşene kadar çevrilir. Diğer taraftan biber küçük küçük doğranır domates rendelenir, biraz sıvı yağ ilave edildikten sonra kaynatılır. Hazırlanan şişler de sosun içine konur ve kısık ateşte 30 dakika pişirilir.
Arpaçay lezzetlerinden Tencerede Şiş Kebap ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tencerede Şiş Kebap görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Arpaçay lezzetlerinden meşhur Tencerede Şiş Kebap yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tencerede Şiş Kebap nasıl yapılır. Kars Arpaçay lezzetlerinden Tencerede Şiş Kebap tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tencerede Şiş Kebap videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...