Feselli Malzemeleri
- 500 gr un
- 11 gr kuru maya
- Ilık su
- 150 gr tereyağı
- 100 gr margarin
- Tuz
Kars Digor'un meşhur yerel lezzetlerinden Feselli malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Digor OtelleriUn, maya ve su karıştırılıp yoğrularak mayalanması için bekletilir. Elde edilen hamur açılır, içine yağ sürülerek kare şeklinde içe doğru kapatılır. Son olarak sac üzerinde çevrilerek pişirilir.
Digor lezzetlerinden Feselli ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Feselli görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Digor lezzetlerinden meşhur Feselli yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Feselli nasıl yapılır. Kars Digor lezzetlerinden Feselli tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Feselli videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...