Sarı Yağ Eritilmiş Tereyağı Malzemeleri
- Tereyağı
Kars Digor'un meşhur yerel lezzetlerinden Sarı Yağ Eritilmiş Tereyağı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Digor OtelleriTereyağı eritilip sürekli karıştırılarak kaynatılır, tortuların dibe çökmesi beklenir ardından süzgeç veya kaşık yardımıyla yağın üzerinde oluşan köpükler alınır. Son olarak çinko kovalara veya kavanozlara aktarılır.
Digor lezzetlerinden Sarı Yağ Eritilmiş Tereyağı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sarı Yağ Eritilmiş Tereyağı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...