Ekşili Et Malzemeleri
- 750 gr kuşbaşı et
- 2 adet soğan
- 2 adet domates
- Yarım demet maydanoz
- Yağ
- Tuz
- Karabiber
- Yarım limon
Kars Kağızman'ın meşhur yerel lezzetlerinden Ekşili Et malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kağızman OtelleriEt suyunu çekip renk değiştirene kadar yağda kavrulur. Ardından halka halka doğranmış soğanlar ilave edilir, 5-10 dakika karıştırıldıktan sonra halka halka doğranmış domatesler ve kıyılmış maydanoz eklenir. Tuz ve karabiber atılır, tencereyi sallayarak karıştırılır. 30 dakika kısık ateşte pişirilerek yarım limon sıkılır.
Kağızman lezzetlerinden Ekşili Et ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ekşili Et görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kağızman lezzetlerinden meşhur Ekşili Et yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ekşili Et nasıl yapılır. Kars Kağızman lezzetlerinden Ekşili Et tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ekşili Et videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...