Kızılcık Tarhanası Çorbası Malzemeleri
- 1 kâse kızılcık tarhanası
- 1.5 litre su
- 3-4 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
Kastamonu Pınarbaşı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kızılcık Tarhanası Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Pınarbaşı OtelleriTereyağı tencerede eritilir, üzerine ince ince doğranmış sarımsaklar ilave edilerek kavrulur. Ardından soğuk su eklenir, üzerine kızılcık tarhanası dökülür ve çırpma teli yardımıyla kaynayıncaya kadar karıştırılır. Kaynamaya başlayan çorbanın altı kısılarak 5-10 dakika daha pişirilir.
Pınarbaşı lezzetlerinden Kızılcık Tarhanası Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kızılcık Tarhanası Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Pınarbaşı lezzetlerinden meşhur Kızılcık Tarhanası Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kızılcık Tarhanası Çorbası nasıl yapılır. Kastamonu Pınarbaşı lezzetlerinden Kızılcık Tarhanası Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kızılcık Tarhanası Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...