Üryani Eriği Hoşafı Malzemeleri
- 250 gr üryani eriği
- 7-8 su bardağı su
- 1 su bardağı toz şeker
Kastamonu Şenpazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Şenpazar OtelleriÜryani eriği ılık suyla yıkanır. Yıkanan erikler tencereye alınır, üzerine 7-8 bardak su ilave edilir. Ocağa alındıktan 30 dk sonra erikler yumuşamaya başladığında şeker eklenir, şeker erimeden dikkatlice karıştırılır. 5 dakika daha kaynatıldıktan sonra soğumaya bırakılır.
Şenpazar lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Üryani Eriği Hoşafı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kastamonu lezzetlerinden meşhur Üryani Eriği Hoşafı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Üryani Eriği Hoşafı nasıl yapılır. Şenpazar lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Üryani Eriği Hoşafı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...