Üryani Eriği Hoşafı

Kastamonu Şenpazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Şenpazar Otelleri

Kastamonu Şenpazar lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Üryani Eriği Hoşafı Malzemeleri

  • 250 gr üryani eriği
  • 7-8 su bardağı su
  • 1 su bardağı toz şeker
Üryani Eriği Hoşafı › Yerel Lezzetler | Şenpazar | KastamonuTıkla ve Görseli Büyüt: Üryani Eriği Hoşafı

Üryani Eriği Hoşafının Tarifi

Üryani eriği ılık suyla yıkanır. Yıkanan erikler tencereye alınır, üzerine 7-8 bardak su ilave edilir. Ocağa alındıktan 30 dk sonra erikler yumuşamaya başladığında şeker eklenir, şeker erimeden dikkatlice karıştırılır. 5 dakika daha kaynatıldıktan sonra soğumaya bırakılır.

Üryani Eriği Hoşafı Görselleri

Şenpazar lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Üryani Eriği Hoşafı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Üryani Eriği Hoşafı Tarifi

Kastamonu lezzetlerinden meşhur Üryani Eriği Hoşafı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zhra6NdUA54

Üryani Eriği Hoşafı Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Üryani Eriği Hoşafı nasıl yapılır. Şenpazar lezzetlerinden Üryani Eriği Hoşafı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Üryani Eriği Hoşafı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...