Gilaburu Suyu Malzemeleri
- 700-800 gram gilaburu (vişneye benzer bir çalı meyvesi)
- 2 su bardağı içme suyu
Kayseri Akkışla'nın meşhur yerel lezzetlerinden Gilaburu Suyu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Akkışla OtelleriGilaburuyu yıkayıp süzgeçte ezerek ya da katı meyve sıkacağında sıkarak suyunu çıkarın. Elde ettiğiniz özü, 2 su bardağı içme suyu ile karıştırın. Afiyet olsun.
Akkışla lezzetlerinden Gilaburu Suyu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gilaburu Suyu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Akkışla lezzetlerinden meşhur Gilaburu Suyu tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gilaburu Suyu nasıl yapılır. Kayseri Akkışla lezzetlerinden Gilaburu Suyu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gilaburu Suyu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...