Kayseri Develi lezzetlerinden Develi Cıvıklısı tarifi ile sofranıza lezzet katın
Develi Cıvıklısı Malzemeleri
Hamuru İçin
1 kilo un
1 paket kuru maya
Bir tutam tuz
Ilık su
İçi İçin
Yarım kilo kuşbaşı et
4 adet yemeklik doğranmış soğan
4 adet biber
2 adet doğranmış kapya biber
5 adet doğranmış domates
1 demet kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Bir tutam tuz
Bir tutam karabiber
Develi Cıvıklısı Yemeğinin Tarifi
Mayayı, ılık su ile bir süre bekletin. Ardından un, maya ve tuz ile yumuşak bir hamur yoğurun. Ayrı bir yerde et, biber, domates, salça ve baharatları güzelce harmanlayın. Hazırladığınız hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp pide şeklinde açın. Her birinin ortasına etli harçtan koyup yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin. Cıvıklıları, 200 derece fırında, üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Develi Cıvıklısı Görselleri
Develi lezzetlerinden Develi Cıvıklısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Develi Cıvıklısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kayseri lezzetlerinden meşhur Develi Cıvıklısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Develi Cıvıklısı Nasıl Yapılır Yemek Videoları
Develi Cıvıklısı nasıl yapılır. Develi lezzetlerinden Develi Cıvıklısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Develi Cıvıklısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.