Kayseri Usulü Aside Tatlısı Malzemeleri
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 3 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı pekmez
- 2 su bardağı su
- 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
Kayseri Hacılar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Aside Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hacılar OtelleriBir kapta pekmezi, su ile çırpın. Ardından tereyağını eritip üzerine un ekleyerek kavurun. Unun kokusu çıkıp renk değiştirmeye başlayınca pekmezi ilave edip kavurmaya devam edin. Tatlı, kıvam almaya başlayınca altını kapatıp servis tabağına alın. Üzerine ceviz döküp tüketin. Afiyet olsun.
Hacılar lezzetlerinden Kayseri Usulü Aside Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kayseri Usulü Aside Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kayseri lezzetlerinden meşhur Kayseri Usulü Aside Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kayseri Usulü Aside Tatlısı nasıl yapılır. Hacılar lezzetlerinden Kayseri Usulü Aside Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kayseri Usulü Aside Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...