Pöç Kebabı Malzemeleri
- 3 adet jülyen doğranmış soğan
- 1.5 kilo dana pöç (kuyruk)
- 3 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 1.5 su bardağı su
Kayseri Yahyalı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Pöç Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yahyalı OtelleriGeniş bir güveç alarak dibini, tereyağ ile yağlayın. Üzerine soğanı dizin. Ardından iri parçalara ayrılmış pöç, sarımsak ve tuzu da ilave edin. Suyunu dökerek kısık ateşte, yaklaşık 6 saat pişirin. Afiyet olsun.
Yahyalı lezzetlerinden Pöç Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pöç Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yahyalı lezzetlerinden meşhur Pöç Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Pöç Kebabı nasıl yapılır. Kayseri Yahyalı lezzetlerinden Pöç Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Pöç Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...