Kilis Usulü Keşkek Malzemeleri
- 5 su bardağı aşurelik buğday
- Yarım komposto tabağı nohut
- Yarım kg yağlı parça koyun eti
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 1 adet soğan
- Kırmızı biber
- Karabiber
- Kimyon
- Tuz
Kilis Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Keşkek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kilis OtelleriNohut ve aşurelik buğday bir gün önceden ıslatılır. Yıkanan et suda haşlanır, kaynadıktan sonra üzerinde oluşan köpükler alınır. Ardından nohut ve tuz ilave edilir, aşurelik buğday, halka şeklinde doğranmış soğan, kırmızı biber katılır ve kaşık yardmıyla tencerenin dibine daldırılmadan karıştırılır. Ocaktan alınırken kimyon ve karabiber eklenerek kapağı kapalı bir şekilde dinlenmeye bırakılır. Son olarak küçük parçalara ayrılmış etler yağda kızartılır ve keşkeğin üzerine ilave edilir.
Kilis Merkez lezzetlerinden Kilis Usulü Keşkek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kilis Usulü Keşkek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kilis lezzetlerinden meşhur Kilis Usulü Keşkek yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kilis Usulü Keşkek nasıl yapılır. Kilis Merkez lezzetlerinden Kilis Usulü Keşkek tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kilis Usulü Keşkek videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...