Sızgıt Malzemeleri
- 1 kilo kavurmalık et
- 100 gram kuyruk yağı
Kırıkkale Delice'nin meşhur yerel lezzetlerinden Sızgıt malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Delice OtelleriEti, küçük küçük doğrayarak bir tencereye alın. Ardından kuşbaşı kestiğiniz kuyruk yağını da ilave edip güzelce kavurun. Afiyet olsun.
Delice lezzetlerinden Sızgıt ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Sızgıt görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Delice lezzetlerinden meşhur Sızgıt tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sızgıt nasıl yapılır. Kırıkkale Delice lezzetlerinden Sızgıt tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sızgıt videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...