Kırıkkale Usulü Madımak Malzemeleri
- 1 kilo madımak otu
- 1 su bardağı bulgur
- 1 yemek kaşığı salça
- 150 gram kuşbaşı et
- 1 kâse yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Bir tutam tuz
Kırıkkale Keskin'in meşhur yerel lezzetlerinden Madımak malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Keskin OtelleriMadımakları yıkayıp sap kısımlarını keserek doğrayın. Ardından bulgur, salça, bir miktar su ve et ile birlikte tencereye koyup pişmeye bırakın. Daha sonra yemeğin tuzunu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Servis tabağına koyduğunuz madımağı, sarımsaklı yoğurt ile servis edin. Afiyet olsun.
Keskin lezzetlerinden Kırıkkale Usulü Madımak ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kırıkkale Usulü Madımak görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırıkkale lezzetlerinden meşhur Kırıkkale Usulü Madımak yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kırıkkale Usulü Madımak nasıl yapılır. Keskin lezzetlerinden Kırıkkale Usulü Madımak tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kırıkkale Usulü Madımak videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...