Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı Malzemeleri
- 1 kilo un
- 200 gram tereyağ
- 500 gram pekmez
- Arzuya göre ceviz içi ya da fıstık
Kırıkkale Yahşihan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Haside Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yahşihan OtelleriTereyağını, bir tavada eritin. Üzerine un ekleyerek kavurun. Unun rengi dönünce pekmezi ilave edin.Helva kıvamı alıncaya kadar devamlı karıştırarak kavurun. Ardından tatlıyı, servis tabağına alın. Üzerine fıstık ya da ceviz serperek tüketin. Afiyet olsun.
Yahşihan lezzetlerinden Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırıkkale lezzetlerinden meşhur Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı nasıl yapılır. Yahşihan lezzetlerinden Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kırıkkale Usulü Haside Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...