Kırklareli Usulü Labada Borani Malzemeleri
- 300 gram labada
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 adet yumurta
- 150 gram yoğurt
- 2 diş dövülmüş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
Kırklareli Demirköy'ün meşhur yerel lezzetlerinden Labada Borani malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Demirköy OtelleriLabadaları yıkayıp ayıklayın. Sap kısımlarını keserek doğrayın. Ardından bir tencerede, sıvı yağ ve tuz ile kavurun. Ayrı bir yerde, yumurtaları az miktarda yağ ile pişirin. Pişen yumurtayı, labadanın üzerine ekleyip karıştırın. Daha sonra yemeği, servis tabağına alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek tüketin. Afiyet olsun.
Demirköy lezzetlerinden Kırklareli Usulü Labada Borani ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kırklareli Usulü Labada Borani görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...