Kırklareli Usulü Kuzu Kapama Malzemeleri
- 350 gram kemiksiz kuzu eti
- 3 adet doğranmış taze soğan
- 1 su bardağı pirinç
- 1 adet yemeklik doğranmış soğan
- 50 gram tereyağı
- 2 dal kıyılmış taze nane
- Bir tutam karabiber
Kırklareli Kofçaz'ın meşhur yerel lezzetlerinden Kuzu Kapama malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kofçaz OtelleriEt ve soğanı, su ile edip haşlayın. Ayrı bir yerde, yıkayıp süzdüğünüz pirinci tereyağ ile kavurun. Daha sonra pirinci, bir fırın tepsisine yayın. Üzerine et ve soğanı, suyu ile birlikte dökün. Taze soğan, nane ve karabiberi de ilave edip 200 derece fırında, yarım saat pişirin. Afiyet olsun.
Kofçaz lezzetlerinden Kırklareli Usulü Kuzu Kapama ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kırklareli Usulü Kuzu Kapama görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırklareli lezzetlerinden meşhur Kırklareli Usulü Kuzu Kapama yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kırklareli Usulü Kuzu Kapama nasıl yapılır. Kofçaz lezzetlerinden Kırklareli Usulü Kuzu Kapama tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kırklareli Usulü Kuzu Kapama videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...