Pekmezli Kaçamak Malzemeleri
- 1.5 litre su
- 400 gram mısır unu
- 150 gram tereyağı
- 2 tatlı kaşığı tuz
- Yarım su bardağından fazla pekmez
Kırklareli Lüleburgaz'ın meşhur yerel lezzetlerinden Pekmezli Kaçamak malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Lüleburgaz OtelleriBir tencerede su ve tuzu kaynatın. Ardından mısır ununu katıp devamlı karıştırarak pişirin. Un kıvam aldıktan sonra yemeği, servis tabağına alın. Üzerine eritilmiş tereyağ dökün. Ardından pekmezi de ilave ederek afiyetle yiyin.
Lüleburgaz lezzetlerinden Pekmezli Kaçamak ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pekmezli Kaçamak görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Lüleburgaz lezzetlerinden meşhur Pekmezli Kaçamak tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Pekmezli Kaçamak nasıl yapılır. Kırklareli Lüleburgaz lezzetlerinden Pekmezli Kaçamak tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Pekmezli Kaçamak videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...