Kırklareli Köftesi Malzemeleri
- 1 kilo dana kaburga
- 1 adet soğan
- 100 gram bayat ekmek içi
- 1 çay kaşığı tuz
Kırklareli Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Kırklareli Köftesi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kırklareli OtelleriKaburga, soğan ve ekmek içini kıyma makinesinden geçirin. Ardından malzemeleri bir kaba alıp tuz ilave ederek iyice yoğurun. Harç, kıvam alınca kıymayı bir kez daha makineye koyun ve tekrar yoğurun. Daha sonra köfteden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayıp yassılaştırarak şekil verin. Kırklareli köftesini, kömür ateşinde 3-4 dakika kadar pişirin. Acı sos ya da domates ve biber ile servis edin. Afiyet olsun.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden Kırklareli Köftesi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kırklareli Köftesi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden meşhur Kırklareli Köftesi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kırklareli Köftesi nasıl yapılır. Kırklareli Merkez lezzetlerinden Kırklareli Köftesi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kırklareli Köftesi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...