Papaz Yahnisi Malzemeleri
- Yarım kilo dana kuşbaşı
- 1 kâse arpacık soğan
- 5 diş sarımsak
- 100 gram tereyağı
- 5 su bardağı su
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 adet küp şeker
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı toz biber
Kırklareli Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Papaz Yahnisi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kırklareli OtelleriEti bir tencereye alın. Suyunu salıp çekinceye kadar tereyağ ile kavurun. Ardından soğan ve ince doğranmış sarımsakları da ekleyip kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleşmeye başlayınca salça, tuz, şeker, baharatlar ve suyu koyun. Yemeği, salçanın kokusu çıkana kadar karıştırıp pişmeye bırakın. Etler iyice yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatın. Afiyet olsun.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden Papaz Yahnisi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Papaz Yahnisi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden meşhur Papaz Yahnisi tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Papaz Yahnisi nasıl yapılır. Kırklareli Merkez lezzetlerinden Papaz Yahnisi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Papaz Yahnisi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...