Tavuklu Kalle Malzemeleri
- 500 gram kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
- 1.5 kâse lahana turşusu
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 çay bardağı bulgur
- 2 adet yemeklik doğranmış soğan
- 6 yemek kaşığı salça
Kırklareli Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Tavuklu Kalle malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kırklareli OtelleriSoğanları, tereyağ ve sıvı yağ ile pembeleşene kadar kavurun. Ardından tavuk etini ilave edip güzelce soteleyin. Daha sonra salçayı da ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurun. Lahana turşularını, suyunu sıkarak tencereye alın. Yıkayıp suyunu süzdüğünüz bulgurları da koyun ve malzemelerin üzerini geçecek kadar su ekleyerek pişmeye bırakın. Afiyet olsun.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden Tavuklu Kalle ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tavuklu Kalle görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kırklareli Merkez lezzetlerinden meşhur Tavuklu Kalle tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tavuklu Kalle nasıl yapılır. Kırklareli Merkez lezzetlerinden Tavuklu Kalle tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tavuklu Kalle videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...