Ciğceli Kavurma Malzemeleri
- 1 kilo kuşbaşı et
- Yarım kilo pilavlık bulgur
- 2 su bardağı ciğce (süt kaymağı)
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Kocaeli Darıca'nın meşhur yerel lezzetlerinden Ciğceli Kavurma malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Darıca OtelleriEti, bir tencereye alıp haşlayın. Bu sırada bulgurdan bir pilav hazırlayıp demlenmeye bırakın. Ardından haşlanmış eti ayrı bir tencereye koyup baharatlarla birlikte kavurun. Daha sonra pilavı, servis tabağına alın. Üzerine kavurduğunuz eti ve erittiğiniz ciğceyi döküp afiyetle yiyin.
Darıca lezzetlerinden Ciğceli Kavurma ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ciğceli Kavurma görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Darıca lezzetlerinden meşhur Ciğceli Kavurma tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ciğceli Kavurma nasıl yapılır. Kocaeli Darıca lezzetlerinden Ciğceli Kavurma tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ciğceli Kavurma videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...