Kandıra Yoğurdu Malzemeleri
- 4 kilo manda sütü
- 2-3 yemek kaşığı manda yoğurdu
Kocaeli Dilovası'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kandıra Yoğurdu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Dilovası OtelleriManda sütünü bir tencerede kaynatın. Ardından parmağınızı yakmayacak dereceye gelinceye kadar soğumasını bekleyin. Süt, mayalama sıcaklığına ulaştığında bir kaba boşaltın. İçine, 2-3 kaşık manda yoğurdu koyun ve birkaç kere karıştırın. Daha sonra yoğurdun üzerine bir kapak kapatıp etrafını sıkıca sarın. Bir gece bu şekilde bekletip ertesi gün buzdolabına koyun. Kandıra yoğurdunu, 1 gün buzdolabında beklettikten sonra tüketin. Afiyet olsun.
Dilovası lezzetlerinden Kandıra Yoğurdu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kandıra Yoğurdu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Dilovası lezzetlerinden meşhur Kandıra Yoğurdu tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kandıra Yoğurdu nasıl yapılır. Kocaeli Dilovası lezzetlerinden Kandıra Yoğurdu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kandıra Yoğurdu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...