Kocaeli Usulü Umaç Çorbası Malzemeleri
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı tereyağ
Hamuru İçin
- 1 Su bardağı un
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı su
- Bir tutam tuz
Kocaeli İzmit'in meşhur yerel lezzetlerinden Umaç Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İzmit OtelleriHamur için gerekli olan tüm malzemeleri bir kaba alıp yoğurun. 15 dakika dinlendirdikten sonra minik parçalara ayırıp nohut büyüklüğünde yuvarlayın. Daha sonra ayrı bir tencerede tereyağ eritip üzerine un ilave ederek kavurun. Unun kokusu çıktıktan sonra su ekleyip kaynamaya bırakın. Ardından hazırladığınız hamurları suyun içine atarak devamlı olarak karıştırın. Hamur topları, yumuşadığında tuz ilave edip bir taşım kaynatın. Afiyet olsun.
İzmit lezzetlerinden Kocaeli Usulü Umaç Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kocaeli Usulü Umaç Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kocaeli lezzetlerinden meşhur Kocaeli Usulü Umaç Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kocaeli Usulü Umaç Çorbası nasıl yapılır. İzmit lezzetlerinden Kocaeli Usulü Umaç Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kocaeli Usulü Umaç Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...