Küp Eti Kebabı Malzemeleri
- 2 kilo kuzu kuşbaşı
- 15-20 adet arpacık soğan
- 3 adet iri doğranmış yeşil biber
- 3 adet iri doğranmış domates
- 5 diş sarımsak
- 9-10 top karabiber
- 1 yemek kaşığı tuz
Hamuru İçin
- Un
- Su
- Tuz
Kütahya Aslanapa'nın meşhur yerel lezzetlerinden Küp Eti Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Aslanapa OtelleriEt, soğan, biber, domates, sarımsak ve baharatları bakır bir tencereye alın. Tencerenin üzerini kapattıktan sonra un, su ve tuz ile bir hamur hazırlayıp hava almaması için kapağın etrafına sarın. Ardından yemeği, kısık ateşte 4 saat pişirin. Afiyet olsun.
Aslanapa lezzetlerinden Küp Eti Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Küp Eti Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kütahya lezzetlerinden meşhur Küp Eti Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Küp Eti Kebabı nasıl yapılır. Aslanapa lezzetlerinden Küp Eti Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Küp Eti Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...